maandag 18 maart 2013

Small Ships Race

Vandaag is de aanmelding van de 20e deelnemer aan de Small Ships Race een feit. Er doen nu 3 North Beaches mee. Nog even en we nemen als NBOA de SSR over!

Eigenlijk hebben we nog één NB nodig om de andere concurrenten getalsmatig te verslaan: er doen ook 3 Kolibri's 560 en 3 Etap's 22 mee...

Wie biedt?

Als je belangstelling hebt maar het nog niet helemaal zeker weet, kom a.s. zondag 24 maart (vrijblijvend) naar de:

Informatiemiddag / Lange Termijn Voorbereidingsmiddag

Plaats: De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern
Aanvang: 13.30 uur

Mocht iemand nog belangstelling hebben om het als bemanningslid eerst een keer te proberen of is je eigen schip nog niet zo ver: neem even contact op met de Sylke: misschien kan je met ons mee!


3 opmerkingen:

  1. Geweldig Bob en Anita
    3 NB's, dat geeft een heel ander cachet aan de SSR. Inderdaad nog één er bij en het is een North Beach evenement met nog een paar andere deelnemers in de marge. En wat een fantastisch aanbod dat er wellicht nog iemand bij jullie bij kan. Onweerstaanbaar aanbod lijkt me.
    Groet
    jur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie nemen jullie zelf als derde mee? Weten jullie een NB'er die dit graag zou willen en die we misschien actief moeten benaderen (niet iedereen leest deze blog)?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij ons vaart Paul mee. Hij heeft zelf een Winner 1010 waarop wij ook af en toe meevaren, 3jaar geleden naar Withby bv.Paul is zeer bedreven in de zeiltrim en bewezen zeeziektebestendig. Hij zal ons streven om als eerste North Beach Lowestoft binnen te varen met enthousiasme en deskundigheid ondersteunen.
    Een NB schipper die wellicht meewil? Ik weet niet 123 maar als ik iemand bedenk hoor je van me.

    BeantwoordenVerwijderen